Apartament 12 to 3

Program:

Residential

Localitate:

București

Suprafață:

161

mp

An:

2015

Status:

Finalizat

Foto:

Monica Păduraru

Echipa:

Monica Păduraru, Alexandru Popescu

După ce intrăm în apartament, ne aflăm în fața elementului central al casei și anume „cubul” din lemn. Te conduce spre stânga, spre bucătărie, sau spre dreapta, spre living. Cromatica este compusa majoritar din alb si gri deschis, menite sa sustina culorile "soliste" - turcoaz si galben verzui - folosite ca accente in anumite zone de interes. 12 to 3 – vine din nevoia individului modern de a reduce limitele și de a trăi într-un spațiu cât mai deschis. Titlul rezultă din numărul de uși interioare din apartament la momentul primei vizite și numărul la care am ajuns după reconfigurarea acestuia. Lemnul care acoperă podeaua și volumul central conferă apartamentului o senzație de căldură. Așadar, am creat o amenajare cu mult spațiu de depozitare, folosind materiale naturale, calde și prietenoase, care îmbătrânesc frumos.

Living
Living
Vestibul
Vestibul
Living
Living
Hol 1
Hol 1
Hol 2
Hol 2
Lounge
Lounge
Detaliu 1
Detaliu 1
gs
gs
Hol 3
Hol 3
Plan Before
Plan Before
Plan After
Plan After

Proiect

Program

Selectat

An

© Arhitecți Asociați

Studio Anghel