Apartment 12 to 3

Program:

Residential

Location:

Bucharest

Area:

161

sqm

Year:

2015

Status:

Completed

Photo:

Monica Păduraru

Team:

Monica Păduraru, Alexandru Popescu

After entering the apartment, we find ourselves in front of the central element of the house, namely the wooden "cube." It leads you to the left, to the kitchen, or to the right, to the living room. The color scheme is mainly composed of white and light gray, meant to support the "solo" colors - turquoise and yellowish-green - used as accents in certain areas of interest. 12 to 3 – comes from the modern individual's need to reduce limits and live in as open a space as possible. The title results from the number of interior doors in the apartment at the time of the first visit and the number we reached after its reconfiguration. The wood covering the floor and the central volume give the apartment a warm feeling. Therefore, we created an arrangement with plenty of storage space, using natural, warm, and friendly materials that age beautifully.

Living
Living
Vestibul
Vestibul
Living
Living
Hol 1
Hol 1
Hol 2
Hol 2
Lounge
Lounge
Detaliu 1
Detaliu 1
gs
gs
Hol 3
Hol 3
Plan Before
Plan Before
Plan After
Plan After

Proiect

Program

Selectat

An

© Arhitecți Asociați

Studio Anghel